Mijn account

ed_questionmark (002).png

Bestelinformatie

Meest gestelde vragen!


* Wij leveren alleen aan bedrijven en instellingen ( zorginstellingen en scholen)

* Minimale bestelhoeveelheid is € 25,00 exclusief verzendkosten & exclusief btw

Verzendkosten worden als volgt berekend: Vanaf 01-01-2024 hebben wij een extra compleet nieuw assortiment op onze site. Een toevoeging van ruim 9000 artikelen. Dit maakt ons compleet met een aanbod van meer dan 15000 decoraties.

Wanneer u van beide magazijnen een artikel besteld dan betaald u 2x verzendkosten. Mocht u dit niet willen dan kunt u een keuze maken uit alleen ons "groene artikelen" magazijn of de "zwart | roze artikelen magazijn.

  • < €50,00   € 11,50  | €50,01 – €150,00 € 17,50 | €150,01 – €250,00 € 23,00 | €250,01 – €500,00 € 34,50 | €500,01 – €750,00 € 42,50 |  €750,01 – €999,99  € 57,50 |> € 1000,00 verzendkosten in overleg.

  • Uitzondering I bestelling bestaande alleen uit textielbanners van 75x180cm en/of display banners 95x180cm verzendkosten € 11,50 ( let op het betreft deze verzendkosten alleen indien u een van deze varianten of beide van deze varianten besteld) 

  • Uitzondering II Producten kleiner dan 30x30x30cm & het orderbedrag tot € 150,00 verzendkosten € 11,50

  • Uitzondering III Producten langer dan 1,40 mtr standaardverzendkosten +€ 11,50

  • Uitzondering iV Producten langer dan 180cm zoals bijv. etalagefiguren en andere grote objecten - verzendkosten in overleg

  • Uitzondering V Complete Decopakketten standaard €20,00 verzendkosten.

* Wij berekenen ten allen tijden de verzendkosten zo nauwkeurig mogelijk. Soms lijkt dit wat lastiger te zijn, ivm hoeveelheden en afmetingen. Mochten er achteraf meer verzendkosten berekend zijn dan dat wij uiteindelijk nodig hebben, stellen wij u hiervan op de hoogte en zullen wij de te veel in rekening gebrachte verzendkosten aan u retour storten.

* Betalingen en verzenden

  • gaat u betalen met IDeal of Creditkaart* (*alleen voor buitenlandse klanten) dan ontvangt u binnen enkele minuten ook een bevestiging van u betaling. De bestelling wordt dan voor u gereed gemaakt en u ontvangt een bevestiging zodra wij de bestelling gaan verzenden.  (Bijvoorbeeld: uw bestelling is maaandag (muv het weekend) voor 10:00 geplaatst en betaald, deze mag u woensdag of donderdag verwachten. Storingen, onvoorziene omstandigheden of de drukte in de maanden sept. okt. nov. dec. voorbehouden.)                                                                                                                                                           
  • Betaald u middels een eigen overboeking** (** bijvoorbeeld indien u goedkeuring nodig heeft van een verantwoordelijke, het via de administratie moet of een buitenlandse klant bent en niet via de Creditkaart betaald) dan kan het 1 werkdag langer duren. De bestelling wordt na ontvangst van betaling dan voor u gereed gemaakt en u ontvangt een bevestiging zodra wij de bestelling gaan verzenden. (Bijvoorbeeld: uw bestelling is maaandag (muv het weekend) voor 10:00 geplaatst en betaald, deze mag u donderdag of vrijdag verwachten. Storingen, onvoorziene omstandigheden of de drukte in de maanden sept. okt. nov. dec. voorbehouden.)   )                                                                                                                                                          
  •  Wordt er contact opgenomen met u over de verzendkosten? ( omdat het artikel afwijkende afmetingen heeft of u bestelling > als €1000,00 is.)   Wij proberen binnen enkele uren contact met u op te nemen, zodra wij de informatie hebben over de aangepaste verzendkosten.

* Retourneren 

* Wij leveren uitsluitend aan B2B, scholen en zorginstellingen. Houd u er rekening mee dat wij geen verplichte herroepingsrechtmogelijkheden hebben.

-Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van onze decoraties én de nauwkeurigheid van het verpakken en verzenden. Mocht er desondanks iets niet in orde zijn dan kunt u contact met ons opnemen. info@etalagedecoratie.nl of tel +31 6 30157498.  Reclameren is mogelijk binnen 3 dagen na ontvangst van de goederen, om zo tot een gepaste oplossing te komen. Vanaf de dag van ontvangst van het artikel. (Track en trace is hierin leidend). Uitsluitend na overleg kunnen artikelen op eigen kosten retour gestuurd worden. 

* PRIVACY

Wij staan achter de nieuwe privacy wet omdat we uw privacy waarderen en respecteren! We willen u daarom graag laten weten dat we het privacy beleid hebben aangepast en dat we zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Dat deden we al en dat blijven we doen! In overeenstemming met de nieuwe privacy wetgeving (GDPR) hebben we ons privacy beleid aangepast.

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunnen wij via onderstaande gegevens benaderd worden. Info@etalagedecoratie.nl of +31 6 30157498.

Heel belangrijk om te weten is dat wij uiterst secuur omgaan met uw gegevens. Deze gegevens slaan wij veilig op en is niet bereikbaar voor onbevoegden. Uw gegevens worden enkel intern bij EtalageDecoratie.nl gebruikt. Uw gegevens gebruiken we voor enkele doeleinden zoals het verwerken van uw bestelling en het versturen van facturen en een eventuele nieuwsbrief.

Alleen u heeft toegang tot uw persoonlijke data door middel van uw gebruikersnaam en wachtwoord.

* Onze decoratieartikelen zijn niet brandvertragend. Wanneer dit wel het geval is staat dit vermeld bij het artikel. We zijn niet verantwoordelijk voor het retour nemen van deze artikelen i.v.m. brandveiligheid. De decoratiematerialen kunnen middels een spray geimpregneerd worden. Twijfelt u? neem gerust contact met ons op! info@etalagedecoratie.nl of +31 630157498Etalage Decoratie - tel. + 31 (0)6 301 57 498 - Banmolen 18a - 5768 ET Meijel - info@etalagedecoratie.nl | webdesign door InovaMedia